😮 Strövtåg i Dubai gör att man upptäcker nya saker varje dag.Enligt min sonhustru Tiina är det ett måste att besöka Jumeirah Medinat.
Jag har varit där några år tidigare, med min son Joachim. Vi besökte hans chef byggmästaren Stig och hans fru Eva.Vi var inbjudna på middag. De bodde i ett villaområde med inpassering,vakt och hela det säkerhetsystem som finns i vissa villaområden.
Vi badade i greeken och tog en drink på strandresturangen innan middagen.Vi började prata om konst och musik,jag sa att jag sjöng och tolkade Dan Andersson-poesi.Sagt och gjort ,sonen åkte en bit och ordnade en gitarr och jag framförde några visor till glädje för värdfolket.
Nu till ett måste.....
Tiina skjutsade mig till JUMEIRAH och hoppades att jag skulle få se något annorlunda hon släppte av mig utanför.
Det visade sig att där jag och sonen varit på middag.Hela villaområdet hade rivits och ett nytt område har byggs ,det tog bara 2 år att bygga och resultatet kan ni se på de underbara bilderna som jag dokumenterat,en lunch med ett glas vin och en god tanke på sonhustru Tiina som gav mig det underbara tipset,sista bilden är en bassäng med jättesköldpaddor,flera tusen år gamla..........
 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.05 | 09:28

Tänkte på dig idag Neo i år blir det 10 år sedan du lämnade oss och du kommer att fylla 85 i höst . Oj vad åren går fort , saknar dig

...
19.12 | 19:08

Tänk vad tiden går Neo men du finns alltid i mitt hjärta

...
30.04 | 16:03

Fastnade i dina intressanta livsberättelser. Kunde gott bli en bra bok. Nu har jag suttit en timme, fast, men har lite annat för mig.😊 Återkommer..

...
01.03 | 13:58

hejsan. sag just det har medelander. vilka foton.

mvh joachim nyberg

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS