Fotoalbum

Värdparet

I take the photos

En ny upplevelse har det blivit. Hos Tiina och yngste sonen skulle det anordnas party på nyårsafton.Goda vänner som Nick och Emma,Paula och Brent Gil o Audrie och några till skulle träffas,det skulle bli ett party i spansk stil,alla inblandade skulle göra några tapas,allt skulle börja kl.20.00.
I sista stund blev det ändring på allt,några skulle helt plötligt bort till andra kompisar så patyt hos sonen blev inställt.
Nu blev det istället party hos en annan bekant i deras hus lite längre bort i Mirdif,Tiina gjorde en smörgåstårta,vi hade med oss champagne,vin och öl till det nya partystället,en minnesvärd kväll med många nationaliter,Fransk var överrepresenterat,men Engelskt,Svenskt,Canadensiskt,Belgiskt m.fl. glada dansande i sällskapet,stämningen på topp. A BIG THANKS TO INGRID AND ANTIONE.
The photos comming from Neo ..............

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.05 | 09:28

Tänkte på dig idag Neo i år blir det 10 år sedan du lämnade oss och du kommer att fylla 85 i höst . Oj vad åren går fort , saknar dig

...
19.12 | 19:08

Tänk vad tiden går Neo men du finns alltid i mitt hjärta

...
30.04 | 16:03

Fastnade i dina intressanta livsberättelser. Kunde gott bli en bra bok. Nu har jag suttit en timme, fast, men har lite annat för mig.😊 Återkommer..

...
01.03 | 13:58

hejsan. sag just det har medelander. vilka foton.

mvh joachim nyberg

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS