EN VANLIG DAG PÅ MÄRSÖN

En helt vanlig dag på Märsön.Yngste sonen med familj är på semester i Sverige.Barnbarnen som båda är födda i Dubai beter sig som om dom var kalvar på grönbete.Tiina o Joachim har alltid något projrkt på gång vid stugan.Nu har alla buskar och annat på tomten tagits bort för att det skall vara stor fri yta av gräs. Det få veckor de är i Sverige vill de inte ägna åt trädgårdsskötsel,dom vill spela kubb,badminton bollspel med barn och besökare.
En vanlig dag spacklas det i gäststugan,grannabarnen Gustav o Mattias leker med Sabina o Stephanie,själv sitter jag och njuter och insuper de olika aktiviteterna.Barnen badar i polen,cyklar lite grann,äter glace och stojar och mår.
Idag kommer gräsmattan,en stor lastbil dyker upp vid 8-tiden,det kommer gubbar från olika håll,arbetet är igång.Efte 2,5 timmar var 274 m gräsmatta lagd.Granne LG kom och skulle hämta jord för att deras nya pol skulle vara i plan,Joachim följde med och assisterade honom,det finns tid till allt och grannarna hjälps åt.På kvällen hade LG o Karin bokat tid i den flytande bastun i >Mälaren som dom är delägare i.LG hämtade mig på en 4-hjuling,så jag var med på bastuflotten,en exotisk utflykt-nära. Här kommer ett litet bildsvep över dagens händelser..................................

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.05 | 09:28

Tänkte på dig idag Neo i år blir det 10 år sedan du lämnade oss och du kommer att fylla 85 i höst . Oj vad åren går fort , saknar dig

...
19.12 | 19:08

Tänk vad tiden går Neo men du finns alltid i mitt hjärta

...
30.04 | 16:03

Fastnade i dina intressanta livsberättelser. Kunde gott bli en bra bok. Nu har jag suttit en timme, fast, men har lite annat för mig.😊 Återkommer..

...
01.03 | 13:58

hejsan. sag just det har medelander. vilka foton.

mvh joachim nyberg

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS